Pàgines

dilluns, 19 de setembre del 2011

Gràcies per la 3a Festa Jove!!!

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 3a Festa Jove organitzada per la Regidoria de Joventut i diverses associacions i grups de joves.

El sopar a la fresca a la plaça Sardanes de divendres donava el tret de sortida a tot un seguit d’actes al voltant de la música i l’esport organitzats per i per als joves. Unes 100 persones van participar en el sopar, entre joves, col·laboradors i veïns del barri. A partir de les 23h. el grup Markatú Batucada de Sitges va animar els assistents amb el ritme de les seva percussió. Passada la mitjanit va ser el torn de Scoundrel, un joveníssim grup de rock de Cervera. Tot seguit, The Aguateques van animar la festa amb un divertit concert de patxanga en el que van ballar-se temes de tots els temps i diferents estils: rock, pop, i electrònic de cançons des dels anys 70 fins a la música més actual. Aproximadament 300 persones van participar en l’activitat musical.

Dissabte vàren tenir lloc diversos esdeveniments esportius i de la cultura del grafit, del rap i el hip-hop. A les 9 del matí a l’Institut Les Vinyes s’hi va fer el 1r Torneig de Vòlei Jove, organitzat conjuntament amb l’AMPA de l’Institut les Vinyes i amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament. L’equip de l’Institut Les Vinyes va ser el guanyador d’aquest torneig.

Paral·lelament, a l’skatepark i a les rampes instal·lades expressament per a l’ocasió al Parc del Prat de Cubelles tenia lloc, des de les 10 del matí, la Jam Session de bike, skate i scooter. Es calcula que unes 600 persones de públic van gaudir d’aquest acte, tant la Jam d’skate amb un total de 27 participants, la d’scooter, amb 56 participants i la Jam de bike, amb 24 participants. Es van repartir més de 60 premis en aquestes competicions.

A més, durant tot el dia es van pintar les parets del mur de l’skatepark per part de joves grafiters que va comptar amb la col·laboració de Cubegraff, un grup de joves aficionats al grafiti.

L’Associació Garraf per la 3a República va sumar-se als actes preparant una paella per als assistents a l’hora de dinar.

A partir de les 16h. va engegar el 3x3 de futbol sala amb deu equips participants. El torneig va estar organitzat per l’Associació de Futbol Sala de Cubelles, una entitat de nova creació i amb moltes ganes de promoure aquest esport al municipi.

Al vespre va ser, novament, l’hora de la música. A les 19 h va engegar el concert Raptats, per quart any consecutiu a Cubelles i cada cop més participatiu. Diversos grups de la zona van cantar en aquest concert, en el que els grups estrella van ser els rapers nacionals Yeah-Yon i El Bezea.

També es va comptar amb la presència del TRACA (Pla de Prevenció de Drogodpendències), que va instal·lar la ja habitual Vela de Salut, en la que s’ofereixen sucs de fruita naturals als joves a l’hora que es posa al seu abast informació per la prevenció de drogodependències i la reducció de riscos associats al consum de substàncies.

Mil gràcies a tots els organitzadors i col·laboradors de la 3a Festa Jove: grup de joves organitzadors del concert de divendres, Markatú Batukada, Scoundrel, The Aguateques, Llissk Qbelles, jurat de la Jam (UST, United Scooter Team), speakers de la Jam (Andrés alias Pumuki i Richard Fontcuberta), Ass. de Futbol Sala de Cubelles, AMPA Institut les Vinyes, Ass. del Garraf per la República, grafiters, Loik, grups del Raptats, TRACA i a tots els assistents, sense vosaltres res no té sentit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles