dimecres, 22 de febrer de 2012

L'estiu és teu 2012!

El termini per fer la preinscripció comença el 28 de febrer (a les 12h) i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

El programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. El programa l'Estiu és teu! està dividit en onze modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure.
 
Hi ha onze tipologies diferents:Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys.
Els nois i noies aprendran i reforçaran l'idioma a partir de classes i activitats preparades pels equips de monitors.


Impartides per professors especialitzats en nens i nenes de 5 a 7 anys.


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys.
Combinen diverses activitats d'esports d'aventura (escalada, espeleologia, vela...).


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen la pràctica esportiva i de la llengua anglesa. A més d'anar amb BTT, fer vela, tresc o bivac, els nois i noies faran 3 hores diàries de classe d'anglès.


Destinades a nois i noies a partir de 7 anys amb i sense coneixements musicals
Descobrirem el món dels instruments i la música o ampliar els seus coneixements tot tocant un ampli ventall d'instruments sota la direcció del professors experts.


Bàsquet, futbol, handbol i corfbol.
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Podran practicar el seu esport preferit, i així fomentar la superació personal i reforçar la companyonia amb els altres. Les estades de corfbol es duen a terme en col•laboració amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

- Estades d'Enginy

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Aprendre a programar un robot que cerca aigua, aprofitar els raigs del sol per cuinar, construir un pont sobre el riu, fer un bloc i un programa de radio i explicar-ho. Tot això és possible a les estades d'Enginy.

- Estades de Teatre
[+info]

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Potenciar la creativitat, l'expressió corporal, la imaginació... A partir de tallers lúdics es coneixeran diferents elements del món escènic.

- Estades de Circ

Destinades a nois i noies de 10 a 16 anys. Ofereixen un ampli ventall d’expressions artístiques i tècniques que ofereix el circ com a art (malabars, equilibris, acrobàcies, clown...)


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys amb o sense experiència en el cant. De manera molt lúdica i interactiva es treballarà la veu i la seva tècnica per crear un instrument molt expressiu, els recursos teatrals ens hi ajudaran.


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Passarem per cada un dels rols d’una producció (guió, maquillatge, interpretació, gravació, edició, so...)


Adreçades a les noies i nois dels 8 al 16 anys. Experimentarem diferents tècniques artístiques (escultura, la pintura, el guix, el collage...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...