Pàgines

dimecres, 22 de febrer del 2012

L'estiu és teu 2012!

El termini per fer la preinscripció comença el 28 de febrer (a les 12h) i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

El programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. El programa l'Estiu és teu! està dividit en onze modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure.
 
Hi ha onze tipologies diferents:



Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys.
Els nois i noies aprendran i reforçaran l'idioma a partir de classes i activitats preparades pels equips de monitors.


Impartides per professors especialitzats en nens i nenes de 5 a 7 anys.


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys.
Combinen diverses activitats d'esports d'aventura (escalada, espeleologia, vela...).


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Combinen la pràctica esportiva i de la llengua anglesa. A més d'anar amb BTT, fer vela, tresc o bivac, els nois i noies faran 3 hores diàries de classe d'anglès.


Destinades a nois i noies a partir de 7 anys amb i sense coneixements musicals
Descobrirem el món dels instruments i la música o ampliar els seus coneixements tot tocant un ampli ventall d'instruments sota la direcció del professors experts.


Bàsquet, futbol, handbol i corfbol.
Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Podran practicar el seu esport preferit, i així fomentar la superació personal i reforçar la companyonia amb els altres. Les estades de corfbol es duen a terme en col•laboració amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

- Estades d'Enginy

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Aprendre a programar un robot que cerca aigua, aprofitar els raigs del sol per cuinar, construir un pont sobre el riu, fer un bloc i un programa de radio i explicar-ho. Tot això és possible a les estades d'Enginy.

- Estades de Teatre
[+info]

Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Potenciar la creativitat, l'expressió corporal, la imaginació... A partir de tallers lúdics es coneixeran diferents elements del món escènic.

- Estades de Circ

Destinades a nois i noies de 10 a 16 anys. Ofereixen un ampli ventall d’expressions artístiques i tècniques que ofereix el circ com a art (malabars, equilibris, acrobàcies, clown...)


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys amb o sense experiència en el cant. De manera molt lúdica i interactiva es treballarà la veu i la seva tècnica per crear un instrument molt expressiu, els recursos teatrals ens hi ajudaran.


Destinades a nois i noies de 8 a 16 anys. Passarem per cada un dels rols d’una producció (guió, maquillatge, interpretació, gravació, edició, so...)


Adreçades a les noies i nois dels 8 al 16 anys. Experimentarem diferents tècniques artístiques (escultura, la pintura, el guix, el collage...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles