divendres, 24 de febrer de 2012

Preparant la 4ta Festa jove!!

REUNIÓ DIJOUS 1 DE MARÇ A LES 19h A L'ESPAI JOVE!

Un any més hi tornem a ser! La 4ta Festa jove s'apropa! Bé, encara queda bastant, però aquest any ens hem proposat preparar-la amb temps! Així que fem una crida a tothom que vulgui participar a la primera reunió informativa i participativa per la organització de la Festa jove d'aquest any 2012!

Ens és igual si ets un o una que té una idea i ens la vol fer arribar,... si sou un grup de joves que voleu organitzar alguna cosa o col·laborar en qualsevol dels actes o... sou una entitat, club o associació de Cubelles que vol participar per primera vegada a la Festa jove o pel contrari vol seguir organitzant el seu torneig, concert, dinar popular, taller,... el  que sigui! Aquesta reunió ha de servir per que Cubelles proposi i participi!

De quina manera? Ens és igual! Poc o molt ens conformem! L´'únic que has de fer és venir a la reunió del DIJOUS 1 DE MARÇ A LES 19:00h A L'ESPAI JOVE!!!

Si no pots venir a la reunió i no tens ningú que pugui venir per fer-nos arribar el teu o el vostre missatge, pots enviar-nos les teves propostes a : joventut@cubelles.org

No t'oblidis! Dijous 1 de Març a les 19h tens una cita. No hi pots faltar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...