Pàgines

divendres, 24 de febrer del 2012

Preparant la 4ta Festa jove!!

REUNIÓ DIJOUS 1 DE MARÇ A LES 19h A L'ESPAI JOVE!

Un any més hi tornem a ser! La 4ta Festa jove s'apropa! Bé, encara queda bastant, però aquest any ens hem proposat preparar-la amb temps! Així que fem una crida a tothom que vulgui participar a la primera reunió informativa i participativa per la organització de la Festa jove d'aquest any 2012!

Ens és igual si ets un o una que té una idea i ens la vol fer arribar,... si sou un grup de joves que voleu organitzar alguna cosa o col·laborar en qualsevol dels actes o... sou una entitat, club o associació de Cubelles que vol participar per primera vegada a la Festa jove o pel contrari vol seguir organitzant el seu torneig, concert, dinar popular, taller,... el  que sigui! Aquesta reunió ha de servir per que Cubelles proposi i participi!

De quina manera? Ens és igual! Poc o molt ens conformem! L´'únic que has de fer és venir a la reunió del DIJOUS 1 DE MARÇ A LES 19:00h A L'ESPAI JOVE!!!

Si no pots venir a la reunió i no tens ningú que pugui venir per fer-nos arribar el teu o el vostre missatge, pots enviar-nos les teves propostes a : joventut@cubelles.org

No t'oblidis! Dijous 1 de Març a les 19h tens una cita. No hi pots faltar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles