dilluns, 28 de maig de 2012

Posa't la gorra 2012!

Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer, Posa't la Gorra! 2012 a PortAventura.

Comprant la gorra, obtindràs l’entrada gratuïta per poder assistir a PortAventura, el 3 de juny, per tant sols 18€.

Les gorres són limitades, i s’han de comprar de manera anticipada abans del 3 de juny. Les podeu aconseguir a través de la venda on-line, o consultant els punts de venda autoritzats a través del nostre web (www.afanoc.org)

Des de la constitució de l’Associació AFANOC l’any 1988, s'està treballant amb el propòsit de millorar la qualitat de vida d’aquests nens/es i les seves famílies cercant solucions a les necessitats que es produeixen al voltant d’aquesta malaltia.

"Posa't la Gorra!" és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i poder assolir els projectes que du a terme l’entitat.

La Casa dels Xuklis ja ha iniciat la seva activitat! Una casa d’acollida per a famílies desplaçades del seu lloc d’origen amb infants i/o adolescents amb càncer que vénen a rebre tractament a Barcelona.

Els objectius que ens hem fixat enguany són:
- Obtenir recursos per poder tirar endavant aquesta casa tant esperada
- Donar continuïtat als programes oferts des de la delegació de Tarragona per atendre aquelles famílies que ho necessitin
- Continuar amb la prestació de serveis als hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Joan XXIII de Tarragona.

Per tot això, es necessita un any més el vostre suport. L’ajut d’empreses, institucions, mitjans de comunicació i la societat civil ens resulta imprescindible per assolir les fites. Esperem que t'animis a col.laborar i ajudis a que el 3 de juny, PortAventura torni a estar ple de gorres solidàries amb tots aquests infants, adolescents i les seves famílies.

La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". La gorra s’ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 18€. Aquesta, permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, i durant tot el matí podreu participar de 10.00 a 14.00h a tots els tallers i activitats que hi organitza l'AFANOC a la Plaça de la Xina. No us ho podeu perdre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...