Pàgines

dilluns, 28 de maig del 2012

Posa't la gorra 2012!

Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer, Posa't la Gorra! 2012 a PortAventura.

Comprant la gorra, obtindràs l’entrada gratuïta per poder assistir a PortAventura, el 3 de juny, per tant sols 18€.

Les gorres són limitades, i s’han de comprar de manera anticipada abans del 3 de juny. Les podeu aconseguir a través de la venda on-line, o consultant els punts de venda autoritzats a través del nostre web (www.afanoc.org)

Des de la constitució de l’Associació AFANOC l’any 1988, s'està treballant amb el propòsit de millorar la qualitat de vida d’aquests nens/es i les seves famílies cercant solucions a les necessitats que es produeixen al voltant d’aquesta malaltia.

"Posa't la Gorra!" és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i poder assolir els projectes que du a terme l’entitat.

La Casa dels Xuklis ja ha iniciat la seva activitat! Una casa d’acollida per a famílies desplaçades del seu lloc d’origen amb infants i/o adolescents amb càncer que vénen a rebre tractament a Barcelona.

Els objectius que ens hem fixat enguany són:
- Obtenir recursos per poder tirar endavant aquesta casa tant esperada
- Donar continuïtat als programes oferts des de la delegació de Tarragona per atendre aquelles famílies que ho necessitin
- Continuar amb la prestació de serveis als hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Joan XXIII de Tarragona.

Per tot això, es necessita un any més el vostre suport. L’ajut d’empreses, institucions, mitjans de comunicació i la societat civil ens resulta imprescindible per assolir les fites. Esperem que t'animis a col.laborar i ajudis a que el 3 de juny, PortAventura torni a estar ple de gorres solidàries amb tots aquests infants, adolescents i les seves famílies.

La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". La gorra s’ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 18€. Aquesta, permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, i durant tot el matí podreu participar de 10.00 a 14.00h a tots els tallers i activitats que hi organitza l'AFANOC a la Plaça de la Xina. No us ho podeu perdre!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles