Pàgines

divendres, 22 de juny del 2012

Aquest any passa la revetlla de Sant Joan a Cubelles!!


L'Ajuntament de Cubelles ha decidit recuperar la tradicional foguera de Sant Joan en l’edició de la revetlla popular al carrer en la nit més curta de l’any. S'ha organitzat una celebració popular que inclourà l'encesa del foc d’una foguera que s’instal·larà al pàrquing de terra del costat de la plaça del Mercat.

L'objectiu és donar resposta a la demanda d'una part de la ciutadania que, segons la regidoria de Festes i tradicions, reclama la celebració de la revetlla de Sant Joan. L'Ajuntament posarà a disposició dels assistents cadires i taules per poder sopar a la fresca i oferirà un servei de bar a on es podrà adquirir beguda i coca. Per poder participa-hi no cal inscripció prèvia i tan sols s'ha de portar el sopar de casa. L’acte finalitzarà amb un ball amenitzat per l’orquestra Loren.

L'encesa de la foguera de Sant Joan serà a 21h. i el ball començarà cap a les 23h. A la festa, organitzada per la regidoria de Festes i Tradicions, també hi col·laboren l'Ateneu Sobiranista Català, l'Agrupació de Balls Populars, el Cubell, l'associació de Joves de Cubelles i el Grup de Teatre del Casal de Cultura.



Què cal fer per evitar un accident amb les fogueres i la pirotècnia?
Clica a la imatge per veure alguns consells sobre els petards!
Altres consells i informació:

I SI FUMES, BEUS I CONDUEIXES,...
Clica sobre la imatge per veure alguns consells...
Informació relacionada amb el consum de drogues (15 a 17 anys)


Pensa que no a tothom li agraden els petards, respecta a qui li facin por, als animals, també!
BONA REVETLLA DE SANT JOAN!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles