Pàgines

dilluns, 25 de juny del 2012

FORMACIONS D'ESTIU!


Més de trenta cursos formatius per continuar la formació durant els mesos d'estiu

En la seva setzena edició, el CUM us ofereix més d’una trentena d’activitats dins de les àrees de Societat, cultura i turisme; Ciència, tecnologia i medi ambient; Economia i empresa; Educació i Societat de la informació.

Molts dels cursos són reconeguts com a crèdits de lliure elecció dins de la Xarxa Vives d’Universitats i com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Al web del CUM trobareu tota la informació de cada curs: programa, calendari, horari, preu, descomptes, etc.

Alguns cursos que et poden interessar:
Més informació i inscripcions a http://www.campusmed.net/



Els Juliols són els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona (UB). Són cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d'una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n'hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.

Enguany els cursos tindran lloc del 2 al 20 de juliol.

El programa d'Els Juliols incorpora, també, diversos cursos específics:

• Els cursos organitzats en el marc de la Universitat d’Estiu de les Dones, una universitat d’estiu organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere. Al web www.ub.edu/estiudones trobareu informació ampliada sobre aquest programa.

• Els cursos organitzats en el marc de de la UBISS-University of Barcelona International Summer School, una oferta de cursos internacionals d’estiu de la Universitat de Barcelona, que d’una banda obren la Universitat a un públic internacional i de l’altra, permeten al públic català ampliar les seves competències lingüístiques i interactuar amb professorat i alumnat de la resta de l’estat i de l’estranger. Al web www.ubiss.ub.edu trobareu informació ampliada sobre aquest programa.

Els Juliols són cursos oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que tan sols es proposen ampliar els seus coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d'aprendre i de prendre part en aquesta activitat.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles