Pàgines

dimarts, 2 d’octubre del 2012

NOU CURS DE TRANSICIÓ AL TREBALL PER A JOVES SENSE GRADUAT ESO

L'Ajuntament de VNG anuncia la creació d'un nou curs de transició al treball per a joves sense el graduat de la ESO.

Aquest PTT, realitzat integrament amb recursos propis del municipi, s'afegeix als quatre ja previstos per aquest curs.

Aquests tres cursos nous, juntament amb els dos existents des de la dècada dels noranta, permet doblar amb escreix l'oferta de places adreçades a joves d'entre 16 i 25 anys que no tenen el graduat de l'ESO i que necessiten un suport en orientació personal i professional que possibiliti la seva inserció laboral o bé el retorn al sistema educatiu..

Aquest tercer curs que s'iniciarà a finals del mes d'octubre, permetrà que 15 joves que es trobaven en llista d'espera dels altres plans puguin accedir al nou curs del pla de transició al treball fent formació d'Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Per tant, aquest curs 2012-13 un total de 46 nois/es podran seguir algun dels cinc cursos que es fan a la ciutat en el marc d'aquests programes de qualificació inicial i transició al treball.

Pel que fa als cursos que s'han posat en marxa corresponen a la formació en Auciliar de muntatge d'instal·lacions elèctriques i d'aigua i gas i d'Auxiliar en muntatge i manteniment d'equips informàtics i es realitzen amb la col·laboració de l'Institut Joaquim Mir. A aquests cursos hi han accedit 31 joves.

A més, des de l'any 1992, VNG compta amb dos PQPI-PTT d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i d'Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques realitzats juntament amb l'Institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas que també tenen capacitat per 31 nois i noies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles