Pàgines

dimecres, 16 de gener del 2013

CURS DE SOCORRISME AQUÀTIC A SITGES

Aquelles persones que superin el curs, podran optar a ser contractades per l'empresa durant la temporada de salvament, a les platges del litoral sitgetà.

Fruit de la col·laboració de l'Empresa Proactiva amb el suport de la Regidoria de Relacions Institucionals, Participació Ciutadana i Joventut i de la regidoria d'Ocupació, Empresa i Iniciatives Econòmiques de l'Ajuntament de Sitges es farà un nou curs de formació per a socorristes aquàtics que s'impartirà a l'Espai Jove i les instal·lacions del Club de Natació de Sitges. Aquelles persones que superin el curs, podran optar a ser contractades per l'empresa durant la temporada de salvament, a les platges del litoral sitgetà, ja que Proactiva es compromet a contractar, com a mínim, el 60% dels alumnes. L'empresa també serà la responsable de l'organització execució i avaluació de l'acció formativa dels alumnes.

Requisits per a participar en el curs:

- Ser major de 18 anys
- Estar donat d'alta al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya)
- Durant l'any 2012 haver estat almenys 3 mesos a l'atur (no cal que siguin seguits) com a demandant de feina
- Tenir l'ESO o equivalent
- Tenir un nivell de natació suficient i superar unes proves de nivell a la piscina

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'oficina del Nivell 10 (C. Gabriel Pallarés, 12. Tel. 93 894 49 58) per a presentar la sol·licitud i la documentació en horari de 9 a 13:30h.

També podeu contactar directament amb l'empresa que imprateix el curs: Proactiva, trucant al telèfon: 93 464 48 78







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles