Pàgines

dimarts, 29 de gener del 2013

Ràdio Cubelles convoca una nova edició dels contes i poesia Víctor Alari


Les obres es poden presentar fins el 25 de març a l’OPIC.

L’emissora municipal, Ràdio Cubelles, convoca una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. El concurs de contes, narració breu i poesia manté la dotació econòmica, propera als 2.000€, i els originals es podran presentar fins el 25 de març a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana, OPIC, segons les bases del concurs.

El certamen literari presenta enguany diverses novetats. La principal és la divisió de la categoria infantil en dues subcategories. La primera va des dels 12 als 14 anys i la segona dels 15 als 17 anys, ambdues amb un premi únic de 160€ en metàl·lic. 
A més, degut a la baixa participació, tant quantitativa com qualitativa de les darreres edicions, la comissió que ha estudiat la modificació de les bases ha proposat suprimir les categories infantil i juvenil en la modalitat de poesia. Pel que fa les noves modalitats, una comissió que ha estudiat les bases ha proposat la incorporació d’una categoria de guió i lectura dramatitzada, impulsada pel GTCC, amb un premi únic de 300€. Es tracta d’una modalitat adreçada als adults i com cada any, la participació està dividia en categories. En contes i narració breu, els participants entre 8 i 11 anys opten als premis en categoria infantil, de 12 a 17 en la juvenil (en material escolar) i a partir dels 18 anys en l’adult (amb premis en metàl·lic). 
Pel que fa a la poesia, les categories són les mateixes, si bé en infantil i juvenil s’estableix un premi únic en material electrònic, mentre que en la categoria adults hi haurà tres premis en metàl·lic.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 26 d’abril, dins de la programació de la Setmana Cultural 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles