Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013

Nou Servei que substitueix el Qualifica't



El Servei d'assessorament en la Formació Professional ofereix atenció personalitzada a la persona interessada en millorar la seva qualificació a partir de la seva experiencia laboral i formació prèvia i en funció de les capacitats i expectatives professionals.

Aquest servei té per objectiu la construcció de l'itinerari formatiu i professional específic per a la persona que ho sol•licita.

En finalitzar aquest procés la persona interesada obté un informe d'assessorament, imprescindible per participar en el procés posterior de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral.

Destinataris
Persones que disposen d'experiència laboral i formació prèvia que desitgin obtenir un diagnòstic de les seves possibilitats formatives i de promoció professional i conèixer l'itinerari formatiu i professional més adequat per aconseguir l'objectiu de qualificació proposat.

On es pot fer?
Aquest servei es porta a terme als centres educatius. Podeu consultar els centres educatius que l'ofereixen i de quines famílies professionals assessoren.
Centres educatius 

Aquest curs es pot sol•licitar assessorament de totes les famílies professionals, excepte Comerç i màrqueting atès que els cicles d'aquesta familia se subsituteixen pel sistema educatiu LOE i, per tant, no estan totalment desplegats.

Al web del centre escollit es pot trobar la informació  i la sol•licitud telemàtica per demanar el servei d'assessorament. Només es pot fer una única sol•licitud i per formalitzar-la la persona interessada ha de disposar d'una adreça de correu electrònic per registrar-se.

Termini de presentació de sol•licituds: del 19 al 27 de febrer de 2013.

Import del servei:
60 euros els centres públics del Departament d'Ensenyament.
La resta de centres educatius han de fer públic el preu d'aquest servei al seu web.

Tota la informació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles