Pàgines

dimarts, 12 de març del 2013

Preinscripció 2013-2014Ja es coneixen les dates i les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya per al curs 2013-2014.


El Departament d'Ensenyament ha aprovat les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics per al curs 2013-2014. Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d'admissió d'alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs.

El període de presentació de sol·licituds per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria es preveuentre l'11 i el 22 de març.

Per a la resta d'ensenyaments es preveuen les dates següents:

De l'11 de març al 5 d'abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa.

Del 6 al 17 de maig, per als programes de qualificació professional inicial.

Del 13 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, i per al primer període dels ensenyaments esportius.

Del 27 de maig al 7 de juny, per als cicles formatius de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.

Del 20 al 28 de juny per als ensenyaments d'educació d'adults.

Del 8 al 12 de juliol, per als cursos de formació específics per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

Del 2 al 5 de setembre, per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius de les escoles oficials d'idiomes.

Per als ensenyaments artístics superiors caldrà consultar als centres.

Per a les llars d'infants caldrà consultar als ajuntaments.

Tota la informació aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles