Pàgines

dimarts, 12 de març del 2013

Saló de l'Ensenyament 2013



El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 13 al 17 de març de 2013.




La trobada agrupa diverses iniciatives destinades a estudiants i professionals del món de l'ensenyament, amb l'objectiu d'oferir una informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis a Catalunya.
En el Saló, hi participen expositors d'estudis universitaris, d'altres estudis superiors, d'estudis complementaris, de formació professional i d'estudis d'idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l'educació.

L'estand del Departament d'Ensenyament disposa dels següents punts d'atenció:


- El taulell central, on es pot obtenir informació sobre batxillerat, formació professional, ensenyaments esportius, ensenyaments artístics (arts plàstiques i disseny, música i dansa), programes de qualificació professional inicial, educació d'adults, formació a distància a l'IOC i ensenyaments d'idiomes. També s'informa de les proves d'accés i cursos per accedir a alguns d'aquests estudis.

- En aquest taulell, a més, s'hi habilitarà una zona destinada només a atendre el professorat.
Els despatxos d'atenció individual. El Departament disposa de dotze despatxos on un equip de professionals amb experiència en l'orientació per triar estudis pot atendre de manera individual els estudiants (i les seves famílies).

- L'àrea d'autoconsulta, un espai dotat amb vuit ordinadors d'accés lliure on cadascú pot informar-se del que més l'interessi.

- L'espai de la formació professional dual, on els visitants podran veure audiovisuals amb empresaris, alumnes i professors que expliquen les seves experiències en aquesta modalitat.

Al sector dels ensenyaments superiors, el Departament d'Ensenyament oferirà un espai amb la informació dels estudis superiors de disseny, restauració i conservació de béns culturals, música, dansa i art dramàtic.

Dates i horari
Del 13 al 17 de març de 2013
De dimecres a dissabte, de 10 a 19 hores i diumenge, de 10 a 14 hores
Palau 2 del recinte firal de Montjuïc

Preus
Entrada individual: 5 euros
Entrada per a grups: 4,5 euros
Entrada per als professors: gratuïta (cal presentar l'imprès de l'entrada per accedir al Saló) adreça aplicació

Les entrades es podran comprar a Tiquetmaster o a taquilla a partir de l'11 de març.
Compra anticipada d'entrades per a grups.

Si no pots anar-hi, no et preocupis, l'Espai Jove de Cubelles hi serà i et portarà una mostra del Saló de l'Ensenyament a l'Institut Cubelles, a l'Institut Les Vinyes i al mateix Espai Jove durant la setmana del 18 al 22 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles