Pàgines

dimecres, 15 de maig del 2013

Aquest dissabte: CERKABIRRA art, cultura i cervesa al carrer i diumenge... TEATRE!











El Cerkabirra es defineix amb el lema “Art, cultura i cervesa al carrer”. Es tracta d’una festa participativa que engloba tot un seguit d’activitats adreçades a tots els públics, com ara la fira de productes i cerveses artesanes, contes, tallers i animació infantil, el concurs de beure cervesa en porró, actuacions de circ, animació i música de carrer, recorregut amb xarangues pels carrers del poble i concerts de música en directe.

El Cerkabirra és un acte organitzat per l’Associació de Joves EL Cubell de Cubelles i aquesta serà la setena edició. Un acte que any rere any segueix creixent. I és que diuen que qui ha viscut el Cerkabirra de Cubelles, l’any següent repeteix.

Els alumnes del curs de teatre de l’Espai Jove representen, aquest diumenge 19 de maig a les 18h. al cinema Mediterrani l’obra 3 desitjos, un taller escènic de creació amb entrada lliure al públic. Es tracta d’un espectacle de petit format, amb una posada en escena molt austera, en la que els 6 joves que la representen interpreten diferents personatges.

La història de l’obra és molt propera a un públic jove, doncs parla dels desitjos propis de l’edat i del perill que comportaria acomplir-los tots sense cap esforç. L’argument va sorgir fruit d’una xerrada amb els propis alumnes, sobre les preocupacions, pors i problemes amb els que es troben, i sobre el supòsit de què passaria si els poguéssim arreglar tots al nostre gust, sense cap esforç, per art de màgia. 

Programa del Cerkabirra

Notícia dels "3 desitjos"

Pots escoltar l'entrevista que els hi va fer Ràdio Cubelles els dies abans de la representació aquí (Busca el dia 13/05/2013 Teatre Espai Jove).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles