Pàgines

divendres, 24 de maig del 2013

CURS DE PRE-MONITORS/ES I MONITORS/ES A VILANOVA I LA GELTRÚ

Si tens ganes de fer-lo, inscriu-te! A l'Espai Jove de Cubelles, aquest any, no el farem, per aisò et deixem tota la informació d'aquest Curs de premonitors/es a Vilanova i la Geltrú!

L'Oficina Jove Garraf organitza cursos i activitats formatives adreçades al jovent de la comarca al llarg de tot l'any. L'objectiu és oferir formació complementària per millorar les capacitats del joves i, per tant, ampliar les seves possibilitats de trobar feina.

Aprofitant els períodes de vacances, durant els darrers dies del mes de juny i al llarg del juliol, s'organitzen un curs de Premonitors/es de lleure i un de Monitors/es de lleure.


Les inscripcions es duran a terme a l'Oficina Jove Garraf (Rasa del Miquelet, 16 de Vilanova i la Geltrú) del dilluns dia 20 de maig fins el dijous 20 de juny. Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Aquests cursos es realitzaran a la mateixa Oficina Jove i seran impartits per l'Escola Lliure el Sol.

El curs de Premonitors/es de lleure té una durada de 20 hores lectives i és una introducció al món del lleure educatiu per als joves de 16 i 17 anys, que hi volen treballar o per fer de voluntaris en esplais o casals.
Dates: 28, 29 de juny, 5 i 6 de juliol 2013.
Horari: els divendres, de 16h a 19 i els dissabtes, de 10h a 14h i de 15:30h a 18:30h
Lloc: Oficina Jove Garraf (Vilanova i la Geltrú)
Preu: 40 €

El curs de Monitors/es de lleure és una formació de 100 hores lectives que prepara als joves majors de 18 anys, per treballar en l'àmbit de l'educació en el lleure: casals, menjadors escolars, esplais, ludoteques, colònies... Dóna accés a l'obtenció del Diploma de Monitor/a de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Joventut, si posteriorment es fan les pràctiques i la memòria corresponent.

Dates: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26 de juliol de 2013
Horari: de 9:30h a 14:30h
Lloc: Oficina Jove Garraf (Vilanova i la Geltrú)
Preu general d'inscripció: 190 €

- Persones a l'atur: 175 € (inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya)

- GRATUÏT per treballadors/es en actiu: Aquesta formació és bonificable per a treballadors/es del sector social. Primer, cal que la teva empresa es posi en contacte amb nosaltres per tramitar la bonificació (93.481.73.83).

- Socis i sòcies d'Esplais Catalans (Esplac), de Casals de Joves de Catalunya, d'Acció Escolta de Catalunya i de XarxAteneu: 170€

Aquests blocs formatius formen part del Projecte Educatiu 2013 de l'Oficina Jove que pretén establir una sèrie d'accions formatives de més o menys intensitat al llarg de l'any, destinades a col·lectius de joves ben diversos, per tal de formar-los i capacitar-los en determinats àmbits com poden ser la salut, el treball, la formació o l'associacionisme i augmentar així les seves oportunitats laborals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles