GRADUAT/DA EN ENOLOGIA
Aquest/a titulat/da té uns coneixements especialitzats sobre el funcionament fisiològic de la vinya i els
mecanismes bioquímics de la maduració del raïm, per obtenir el millor raïm possible per a
l'elaboració de vins. Per tant, ha de col·laborar en la preparació i el conreu de les vinyes, assumir la
responsabilitat de l’elaboració dels vins, saber fer anàlisis, supervisar el control de qualitat i saber
adaptar el producte a les peticions del mercat, entre d’altres tasques.
Si se’t donen bé la Biologia i la Química, de ben segur t’agradarà estudiar aquest grau que actualment
només oferta la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona. A més, et permet triar entre les següents
mencions:
- Microbiologia i bioquímica enològiques
- Tecnologia i enginyeria enològica
- Viticultura
- Química enològica
- Enologia
- Cultura vitivinícola
- Economia, gestió i legislació vinícoles
+info:
Què i per què estudiar a les universitats catalanes?
Universitat Rovira i Virgili
El blog de l'Espai Jove de Cubelles i del seu Punt d'informació juvenil. Visita'ns i estaràs al dia de tot el món jove de Cubelles!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Tot gat i fura - 18 de desmbre - Dia de les persones migrades
Tot el programa a la web de l'Ajuntament de Cubelles.
-
Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...
-
Vols donar classes de repàs? Inscriu-te aquí . T'ofereixes per fer de cangur? Inscriu-te aquí ! Busques profe de repàs? C...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada