dilluns, 10 de juny de 2013

AQUEST MES CONEIXEM QUE FA UN O UNA . . .

GRADUAT/DA  EN ENOLOGIA

Aquest/a titulat/da té uns coneixements especialitzats sobre el funcionament fisiològic de la vinya i els
mecanismes bioquímics de la maduració del raïm, per obtenir el millor raïm possible per a
l'elaboració de vins. Per tant, ha de col·laborar en la preparació i el conreu de les vinyes, assumir la
responsabilitat de l’elaboració dels vins, saber fer anàlisis, supervisar el control de qualitat i saber
adaptar el producte a les peticions del mercat, entre d’altres tasques.

Si se’t donen bé la Biologia i la Química, de ben segur t’agradarà estudiar aquest grau que actualment
només oferta la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona. A més, et permet triar entre les següents
mencions:

- Microbiologia i bioquímica enològiques
- Tecnologia i enginyeria enològica
- Viticultura
- Química enològica
- Enologia
- Cultura vitivinícola
- Economia, gestió i legislació vinícoles

+info:
Què i per què estudiar a les universitats catalanes?
Universitat Rovira i Virgili

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada