Pàgines

dimecres, 12 de juny del 2013

Un nou web difon els perfils de persones joves amb Idees positives, Valors sòlids i Actituds constructives

La Direcció General de Joventut i el Centre d’Estudis Jordi Pujol activen el portal jovesambiva.cat que reuneix el testimoni de joves del país amb iniciativa i compromís.

“Joves amb IVA” guanya visibilitat amb l’activació del web http://jovesambiva.cat que exposa la raó de ser d’aquest projecte de positivització de la joventut i que reuneix la sèrie de nou audiovisuals, realitzats fins al moment, sobre persones joves amb una trajectòria –professional, acadèmica o vital– exemplificadora i motivant.

Aquesta iniciativa en col·laboració entre la Direcció General de Joventut i el Centre d’Estudis Jordi Pujol, i produïda per Giny Comunicació, promou perfils de joves compromesos amb la societat i que despunten en múltiples camps, però que, molt sovint, no tenen visibilitat pública. Es tracta de posar en valor els testimonis de persones que es regeixen per Idees positives (I), Valors sòlids (V) i Actituds positives (A), conceptes que formen les sigles IVA.

En aquest sentit, “Joves amb IVA” vol incentivar la necessitat de cercar idees, reforçar valors i millorar actituds, malgrat les dificultats i la incertesa actuals. Alhora pretén crear un espai de reconeixement per a aquells joves compromesos amb la seva feina, el seu entorn i el seu territori.

El projecte es materialitza en la gravació d’una sèrie d’audiovisuals, ara aglutinats al web jovesambiva.cat, que es difonen a través d’Internet i de les xarxes socials. En aquest nou portal, l’usuari hi trobarà els testimonis de joves que destaquen en el camp de les humanitats, el voluntariat, l'educació, l'esport, les arts, de l’emprenedoria... Tots aquests joves, escollits seguint criteris de representació territorial, excel·leixen per la seva capacitat de superació personal, pel compromís ètic i social i per treballar amb valors i actituds destacables com l’esforç, la constància i la resiliència.

Més informació
- Nota de premsa
- Web de Joves amb IVA
- Tràiler del projecte
- Perfil de Facebook
- Perfil de Twitter: @jovesambiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles