Pàgines

dimarts, 25 de juny del 2013

Gemma Busquets i Jesús Merodio guanyen els premis de batxillerat de Cubelles

Enguany es van lliurar un segon i tercer premi en les àrees científica-tecnològica i en humanitats-ciències socials.

Gemma Busquets (en l’àrea d’humanitats - ciències socials) i Jesús Merodio (en científica - tecnològica) van ser els guanyadors de la segona edició dels premis als treballs de recerca de batxillerat de Cubelles, que es van lliurar el 19 de juny al Cinema Mediterrani. Els jurats, presidits per Antonio Ramírez i Susanna Igual, respectivament, van premiar un total de sis treballs (tres per àrea) per la seva qualitat.

El treball guanyador de l’àrea científica-tecnològica, de Jesús Merodio, aborda el procés constructiu d’una muntanya russa, mentre que el de Gemma Busquets, de la categoria d’humanitats - ciències socials, parla de la repercussió mediàtica del moviment del 15M. Així mateix, va ser premiats, en l’àrea científica-tecnològica, Christian Bevilaqua (2n) i Josep Rullo (3r), mentre que en la d’humanitats i ciències socials van rebre el segon tercer premi, respectivament, Gemma Angaril i Aitor Medina.


L’acte de lliurament va estar presidit per Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles, acompanyat de la regidoria d’Ensenyament, Ma. Lluïsa Romero, de l’inspector en cap adjunt de Barcelona Comarques, Francesc Vicens, i dels presidents del jurat, Susanna Igual (científic-tecnològic) i Antonio Ramírez (humanístats - ciències socials).

Pel que fa al jurat, en l’àrea científica i tecnològica, presidida per Susanna Igual, directora INS Lluch i Rafecas, formaven part Joan Albet i Miró, catedràtic de dibuix, professor de l'INS Lluch i Rafecas; Francesc Vicens Alemany, Inspector en Cap Adjunt Barcelona Comarques; i Ramon Arenas Prat, Arquitecte municipal. En l’àrea d'humanitats i ciències socials, la presidència del qual estava en mans d’Antonio Ramírez Pérez, director del Centre de Formació d’Adults Teresa Mañé, el formaven Francesc Vicens Alemany, Inspector en Cap Adjunt Barcelona Comarques; Carmen González, professora de castellà de l'INS Lluch i Rafecas; i Llum Villanueva Morales, llicenciada en geografia i història i documentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

XV Festa Jove de Cubelles

Clic aquí per veure tot el programa