Pàgines

dimarts, 19 de novembre del 2013

Setmana de la Ciència al Garraf

DEL 18 DE NOVEMBRE DE 2013 AL 22 DE NOVEMBRE DE 2013

El Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, promou el dia del científic a l'abast als centres educatius amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia.

A la nostra comarca, des de fa 7 anys, es fa la Setmana de la Ciència que enguany es celebrarà del 18 al 22 de novembre. Juntament amb el Museu del Ferrocarril de Catalunya i la UPC de Vilanova i la Geltrú,  han organitzat una sèrie de xerrades i activitats les quals trobareu detallades en el programa adjunt.

Al llarg de tota la setmana hi haurà diversos actes. Destaquen el cicle de conferències sobre les temàtiques proposades en la celebració de l'any internacional la cooperació en l'esfera de l'aigua, de l'estadística i els 90 anys de la visita d'Einstein a Catalunya, amb més de 800 alumnes d’ESO i Batxillerat de la comarca que participaran en les diferents propostes. Aquestes conferències es realitzen gràcies a la col·laboració de la UPC, Museu del Gas de la fundació Gas Natural Fenosa i de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca.

El divendres 22 tindrà lloc "El dia de la Ciència al Carrer", de 10 a 12 hores, a l'Esplanada de la Fragata de Sitges Aquesta és una inciativa de l'escola Pia de Sitges d'una jornada de divulgació científica en què grups d'alumnes de diferents centres exposaran experiments, demostracions... També hi participarà l’EPSEVG  (UPC de Vilanova i la Geltrú), el Centre d'Estudis del Mar de Sitges, el CESIRE-CEDEC (centre de suport a la recerca, del Departament d’Ensenyament) i l’Associació d’Amics del Ferrocarril de l’Hospitalet de Llobregat. A més, gràcies a la col·laboració del Consorci del Patrimoni de Sitges, més de 700 alumnes complementaran el dia amb una visita guiada al Palau Maricel o al Museu Romàntic de Sitges.

Lloc
EPSVG - UPC Vilanova i la Geltrú

+info i programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles