Pàgines

dimecres, 18 de desembre del 2013

Nous cursos de formació ocupacional a la UPC de Vilanova

Els cursos de formació ocupacional s’adrecen principalment a persones en situació d’atur inscrits al SOC com a demandants d’ocupació. També poden participar-hi persones en actiu que en aquest cas han d’estar inscrites al SOC com a demandants de millora de feina. Els cursos que es realitzen al Centre Tecnològic de Vilanova i la Geltrú, són cursos que combinen la teoria amb la pràctica amb l’objectiu d’adquirir coneixements de la manera més amena possible.

formacio1

OFERTA FORMATIVA 2013-2014: Inici abans d’acabar l’any.

Família professional: IFC (Informàtica i Comunicació)

-          IFCI0210 Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web (Niv.3)
-          IFCT0609 Programació de sistemes informàtics (Niv.3)

Tots aquests plans formatius estan vinculats a l’obtenció de Certificats de Professionalitat, per poder accedir-hi els alumnes han de complir algun dels requisits següents:

a) Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria per al nivell 2 o del títol de batxiller per al nivell 3.
b) Estar en possessió d’un certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o mòduls formatius i/o del certificat de professionalitat al qual vol accedir.
c) Estar en possessió d’un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional per al nivell 2 o d’un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional per al nivell 3.
d) Complir el requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau mitjà per al nivell 2 o de grau superior per al nivell 3, o bé haver superat les corresponents proves d’accés regulades per les administracions educatives.
e) Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.
f) Tenir les competències clau necessàries, d’acord amb el que recull l’annex IV d’aquest Reial decret, per cursar amb aprofitament la formació corresponent al certificat de professionalitat.

Inscripció:

Per inscriure’t cal que ens facis arribar el més aviat possible la següent documentació,

- Fotocòpia DNI.
- Fotocòpia document DARDO.
- Currículum.
- Fotocòpia compulsada document que acrediti la titulació acadèmica.

Si estàs interessat en algun d’aquests plans formatius i vols més informació contacta  amb nosaltres a cursos@cdsarti.org o per telèfon al 93 896 72 07 o 93 896 72 00.

Web del lloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles