dimecres, 26 de febrer de 2014

OBERT EL TERMINI PER APUNTAR-SE A LES PROVES LLIURE de les EOI PER CERTIFICAR CONEIXEMENTS D'IDIOMES
Vols certificar els teus coneixements d'idiomes?

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi i avançat de diversos idiomes
El Departament d'Ensenyament organitza les proves ordinàries per a l'obtenció del certificat de nivell intermedi i el certificat de nivell avançat de diversos idiomes corresponents al curs 2013-2014. El primer correspon a 390 hores lectives i al nivell B1 del Consell d'Europa i el segon, a 650 hores lectives i al nivell B2 del Consell d'Europa.

La inscripció, del 25 al 28 de febrer, dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral.

Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el segon curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim quinze anys o complir-los durant l'any de la inscripció a la prova. Només han de fer la inscripció les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne oficial als ensenyaments presencials el curs acadèmic 2013-2014 o als ensenyaments a distància el segon semestre del curs 2013-2014, i d'aspirant de règim lliure del mateix idioma.

Un mateix aspirant no pot inscriure's a les proves de nivell intermedi i nivell avançat d'un mateix idioma en la mateixa convocatòria.

La quantitat de places màximes ofertes es fixa d'acord amb les disponibilitats d'espai i de professorat de cada EOI. La inscripció es cobreix d'acord amb l'ordre de demanda i es tanca en el moment que es cobreixen les disponibilitats màximes de cada centre.

Taxes: de 69 a 85 euros segons el nivell. Hi ha diverses bonificacions aplicables.

Trobareu la informació a AQUÍ

Més info sobre la prova
Inscripcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE