Pàgines

divendres, 28 de març del 2014

ENCARA NO HAS VISITAT LA MOSTRA D'ENSENYAMENT DE CUBELLES?


La regidoria de Joventut va visitar el Saló de l’Ensenyament i va recollir informació sobre l’oferta formativa actual per als/les alumnes de Cubelles
En el marc de la Setmana de la Formació i el Treball, del 12 al 16 de març al recinte de Montjuïc, es va oferir a Barcelona el Saló de l’Ensenyament que celebrava amb aquesta edició el seu 25é aniversari.
L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer totes les propostes d'estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art, esports i idiomes que s’estan oferint per tal d’orientar a professionals del sector, famílies i persones interessades sobre l’oferta formativa actual. 
La informadora i dinamitzadora juvenil de l’Espai Jove va assistir el passat 13 de març al Saló de l’Ensenyament per tal d’actualitzar la informació disponible i recollir informació d’interès per als/les alumnes que finalitzaran aquest any l’Educació Secundaria o el Batxillerat.
Aquesta informació ha estat recollida i està exposada i disponible per a tothom que vulgui consultar-la a l’Espai Jove, al carrer Joan Roig i Piera, 3-5,  fins el dia 11 d’abril.

També hi haurà dos punts d’informació i consulta a cada Institut del municipi, fins el  3 d'abril.

Al servei d’informació i assessorament de l’Espai Jove també podeu realitzar qualsevol consulta sobre orientació acadèmica o resoldre dubtes en relació a l’oferta formativa disponible. Tant joves com famílies, no dubteu en adreçar-vos-hi! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles