dimarts, 1 d’abril de 2014

L'OFICINA COMARCAL D'HABITATGE S'APROPA A RIBES, ROQUETES i CUBELLES

L’OPIC acollirà el servei els dilluns i els dimecres de 10 a 13h. a l’OPIC

L’Ajuntament de Cubelles i el Consell Comarcal del Garraf van signar un conveni per a apropar els serveis i ajuts d’habitatge al municipi de Cubelles. El servei s’oferirà els dilluns i dimecres de 10 a 13h. a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC)

A partir del 2 d’abril, una persona de l’Oficina Comarcal d’Habitatge es desplaçarà a Cubelles, dos cops a la setmana, per tal d’oferir assessorament especialitzat a la ciutadania. Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles, va comentar que “hi ha una problemàtica important en el món de l’habitatge, no només a Cubelles, sinó a tots els municipis de Catalunya i d’Espanya, i posar a l’abast d’un ajuntament de 15.000 habitants, com nosaltres, que no tenim una part tècnica important que ens pugui portar el tema d’habitatge, vam creure que era una porta oberta, una necessitat molt gran pel municipi”.
            


Tota la notícia aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari

Calendari matricula PAU 2020

Del 15 de maig al 15 de juny per: Alumnes de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) Matrícula lliure (per millo...