Pàgines

divendres, 4 d’abril del 2014

El Cubell resumeix en una exposició els seus 10 anys d'història a Cubelles



La inauguració serà el dimarts 8 d’abril a les 19.30h al Centre Social, si bé la mostra estarà exposada fins el dia 30 d’abril.
El Cubell presentarà en primícia l’espot del Cerkabirra 2014 que es celebrarà el proper 17 de maig

Per recollir i recordar els moments més especials dels 10 anys que celebra El Cubell, l’associació juvenil inaugura aquest mes d’abril una exposició al Centre Social. La part principal de la mostra seran imatges dels actes organitzats al llarg d’aquesta dècada, que s’alternaran amb cartells, samarretes i elements de marxandatge. Tot plegat, en un recorregut cronològic i temàtic on no hi faltarà el gegantó Llúpol Quintet, que a dia d’avui s’ha convertit en tota una icona d’el Cubell. Els concerts de la Mota Festival, el carnaval, el Cerkabirra, els dinars populars i tornejos esportius són alguns dels actes que s’hi podran trobar. No hi faltarà, tampoc, un recull dels actes que s’estan fent de forma especial aquest 2014 per celebrar els 10 anys.

La inauguració serà el dimarts 8 d’abril a les 19.30h al Centre Social, si bé la mostra estarà exposada fins el dia 30 d’abril. Està inclosa dins els actes de la Setmana Cultural, organitzada per l’Ajuntament de Cubelles.

Estrena de l’espot CKB’14

EIX. 10 anys d'El Cubell
El mateix dia 8, El Cubell presentarà en primícia l’espot del Cerkabirra 2014 que es celebrarà el proper 17 de maig. Com ja ve sent tradició, l’associació s’ha mobilitzat per rodar un petit anunci promocional, on la diversió, el riure i la desvergonya s’han convertit en els protagonistes. L’espot es va rodar dissabte passat amb la col·laboració d’una quarantena de persones que van voler compartir i demostrar l’alegria que desprèn el Cerkabirra any rere any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles