Pàgines

dijous, 3 d’abril del 2014

Prova pilot del projecte Patis Oberts a l’escola J.A. Charlie Rivel de Cubelles

A partir del 6 d’abril cada diumenge de 10 a 13:30h. s’obre aquest nou espai de joc a la ciutadania

Cartell patis obertsL’escola Josep Andreu Charlie Rivel serà la primera en posar en marxa el projecte patis oberts a Cubelles. Aquest és un programa que té per objectiu posar al servei de la ciutadania de més espais de joc al municipi.

Patis oberts és un projecte que s’iniciarà el proper cap de setmana com a prova pilot a través de la qual es posarà al servei de qui ho desitgi l’ús del pati de l’escola els diumenges de 10 a 13:30h. Aquesta iniciativa està impulsada i coordinada per la regidoria d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel que se n’encarregarà del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions.

Amb la posada en marxa d’aquest projecte es pretén:
-Ampliar les zones de joc i esbarjo del municipi
-Impulsar la utilització dels patis de les escoles
-Disminuir els actes vandàlics, fruit de l’ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars, en aquells períodes i horaris que el recinte està tancat com ara en caps de setmana.
-Aprofitar els espais disponibles en horari no escolar.
-Donar resposta a la demanda social d’espais lúdics, d’esbarjo, etc. aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

Pots llegir tota la notícia aquí
Normativa ús Patis Oberts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles