Pàgines

divendres, 25 d’abril del 2014

Sabies que... el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) vol ser el teu amic?

Amb motiu del 20è aniversari, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona vol celebrar-ho regalant-te, si també compleixes 20 anys enguany, el Carnet Amic Jove CCCB que et dóna accés gratuït a exposicions, conferències, festivals... i més!

Carnet Jove d'Amic CCCB 1994Què és el CCCB?
És un centre cultural de caràcter multidisciplinari amb una àmplia i diversificada proposta d’activitats, on la cultura urbana és l’eix principal: cursos i debats, festivals de música o dansa, mostres de cinema alternatiu, sortides relacionades amb les exposicions, etc. Si ets un amant de la cultura i en consumeixes habitualment, segur que trobaràs en aquesta programació activitats a la teva mida.

El Carnet AMIC Jove
És un carnet adreçat a joves fins a 25 anys que normalment té un preu de 22€. Si durant aquest any compleixes 20 anys (nascuts/des el 1994), pots sol·licitar el Carnet Jove d'Amic CCCB 1994 i obtenir accés gratuït durant tot un any a les exposicions, el cinema del CCCB que trobaràs a l’espai Xcèntric i també a les conferències i els festivals de producció pròpia. Per esdeveniments que no són de producció pròpia, el carnet dona dret a preus especials amb descompte.
Per sol·licitar-lo només cal presentar el teu DNI a les taquilles del CCCB o enviar-lo escanejat per correu electrònic a amics@cccb.org.
(Et recordem que si tens el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, també pots gaudir de descomptes en les activitats del CCCB).

Propostes joves del CCCB
Pots consultar l’agenda d’activitats i exposicions al web del CCCB, però a continuació en destaquem algunes d’específicament adreçades als joves:

Habitació 1418  espai d'activitat per a joves creatius de 14 a 18 anys (15 febrer-20 desembre 2014).
BCNmp7 . L'escena industrial/New Wave a Barcelona en perspectiva (16 d’abril).
Brunch Electronik Barcelona  (20 abril i 18 maig).
Primera persona , narrativa, música pop, monòlegs i representacions escèniques vàries amb el jo com a protagonista (9, 10 i 11 maig).

Anima’t i entra a formar part de la comunitat del CCCB, no te’n penediràs. Ah! I no t’oblidis d’ explicar-nos-ho a la nostra pàgina a Facebook. T'hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles