Pàgines

divendres, 30 de maig del 2014

NOU CURS DEL SEFED a St. Pere de Ribes EL PROPER MES DE JUNY



Adreçat a persones desocupades que vulguin obtenir formació en el camp de l’administració i la gestió d’empreses.

Les persones que es troben en situació de desocupació tenen l’oportunitat de prendre part d’un nou curs del programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) de Sant Pere de Ribes que començarà el proper 19 de juny.

Partint de la simulació d’una empresa com a metodologia d’aprenentatge, el centre, que està ubicat a la Masia Can Puig de Ribes, adopta la forma i distribució d’una oficina administrativa d’una empresa a través de la qual es reprodueixen els circuits, les relacions i el moviment dels documents administratius habituals. A més, també s’utilitzen els mateixos canals de comunicació (telèfon, correu electrònic i correu ordinari) que a una empresa real. Mitjançant l’aplicació d’aquest mètode, a l’alumnat se li ofereix formació administrativa i de gestió d’empreses, d’una banda, mentre que de l’altra,  gaudeix d’un suport complementari a l’autoformació en les àrees d’idiomes (català i anglès) i d’informàtica.

Superant aquesta formació ocupacional subvencionada, s’obté el Certificat de Professionalitat de Gestió d’Activitats Administratives que inclou un total de 80 hores de pràctiques en empreses del municipi i la comarca, en virtut d’uns convenis signats entre aquestes, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Els cursos que imparteix el centre es fan en horari de matí i tenen una durada de 890 hores, distribuïdes en 630 hores presencials en horari de 8 a 14 hores, 180 on-line, i la resta en pràctiques en una empresa real. Per al proper curs, que s’iniciarà el 19 de juny, les inscripcions ja estan obertes i s’han de formalitzar a les dependències del SEFED, a la Masia Can Puig de Ribes, al carrer Major, 110. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93.896.23.01 o enviar un mail fernandezca@santperederibes.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles