Pàgines

dimecres, 4 de juny del 2014

NOU SERVEI D'ASSESSORIA DE SALUT A L'ESPAI JOVE de Cubelles


La regidoria de joventut inaugura un nou servei dirigit a la població jove (fins als 25 anys) destinat a orientar i resoldre dubtes relacionats amb temes de salut (sexualitat, relacions de parella, alimentació, autoestima, etc.) amb la finalitat de promoure hàbits saludables i millorar la qualitat de vida dels i les joves cubellencs.  
Amb la posada en marxa d’aquest servei es pretén oferir als joves un punt de referència municipal en temes de salut que els permeti aclarir dubtes i reduir riscos. Juntament amb el TRACA, que treballa la salut des de la perspectiva de prevenció en drogodependències, aquest servei s’estendrà a altres àmbits per la promoció d'habits alimentaris saludables, de relacions de parella sanes, d'un bon desenvolupament personal, d'una visió sana i positiva de la pròpia sexualitat i de relacions familiars basades en el respecte.

L’objectiu principal d’aquest nou servei d’assessorament, atès per la psicòloga Helena Galé, especialitzada en sexologia i psicoteràpia, és oferir, per una banda, un servei confidencial i gratuït als joves (ja sigui de forma presencial o mitjançant les xarxes socials) que els ajudi a donar resposta als dubtes que els puguin sorgir.
 
Per altra banda, aquest servei també coordinarà accions preventives, de sensibilització i detecció dels possibles problemes que puguin aparèixer durant el creixement personal, comptant amb el compromís dels diferents agents socials implicats.

A partir d'ara, pots contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic, facebook, twitter i et posarem en contacte amb ella. En breu us anirem informant de totes les novetats de l'assessoria de salut jove de Cubelles!!

Contacte:

- Telèfon: 93 895 03 61
- e-mail: joventut@cubelles.org
- Facebook: Espai Jove Cubelles
- Twitter: @ejcubelles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles