dilluns, 22 de setembre de 2014

A PUNT LES ACTIVITATS DE FOMENT DEL CATALÀ A CUBELLES

Els cursos de reforç de català i les trobades del ‘Voluntariat per la llengua’ començaran a partir d’octubre

Voluntariat per la llenguaL’inici del curs acadèmic marca també el tret de sortida a les activitats i cursos de foment i aprenentatge de llengua catalana. Enguany des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) s’oferten cursos de 20 hores cadascun de reforç de conversa, ortografia i habilitats orals i escrites que es duran a terme els dilluns i dimecres de 17:30 a 19:00h. a l’institut Cubelles. Pot sol·licitar-se més informació a la regidoria d’Ensenyament (93 895 16 02 ens...@cubelles.org) o al servei de català del CPNL de Vilanova i la Geltrú  (93 811 57 73 vng...@cpnl.cat).

Paral·lelament, també el mes d’octubre començaran les trobades mensuals del Voluntariat per la llengua, un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

A Cubelles les trobades s’iniciaran el 16 d’octubre a les 19h. al Centre Social i es repetiran un cop cada mes fins el gener. Per més informació es pot trucar al telèfon 93 811 57 73 o per correu-e a vxl...@cpnl.cat.

El programa Voluntariat per la llengua va néixer l’any 2003 i ja hi han passat gairebé 80.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europa i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

Més info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...