Pàgines

dilluns, 22 de setembre del 2014

A PUNT LES ACTIVITATS DE FOMENT DEL CATALÀ A CUBELLES

Els cursos de reforç de català i les trobades del ‘Voluntariat per la llengua’ començaran a partir d’octubre

Voluntariat per la llenguaL’inici del curs acadèmic marca també el tret de sortida a les activitats i cursos de foment i aprenentatge de llengua catalana. Enguany des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) s’oferten cursos de 20 hores cadascun de reforç de conversa, ortografia i habilitats orals i escrites que es duran a terme els dilluns i dimecres de 17:30 a 19:00h. a l’institut Cubelles. Pot sol·licitar-se més informació a la regidoria d’Ensenyament (93 895 16 02 ens...@cubelles.org) o al servei de català del CPNL de Vilanova i la Geltrú  (93 811 57 73 vng...@cpnl.cat).

Paral·lelament, també el mes d’octubre començaran les trobades mensuals del Voluntariat per la llengua, un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

A Cubelles les trobades s’iniciaran el 16 d’octubre a les 19h. al Centre Social i es repetiran un cop cada mes fins el gener. Per més informació es pot trucar al telèfon 93 811 57 73 o per correu-e a vxl...@cpnl.cat.

El programa Voluntariat per la llengua va néixer l’any 2003 i ja hi han passat gairebé 80.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europa i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

Més info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles