dilluns, 22 de setembre de 2014

SEGUEIX LA PROVA PILOT DEL PROJECTE PATIS OBERTS a CUBELLES

Cartell patis obertsCada diumenge de 10 a 13:30h. segueix obrint aquest espai de joc a la ciutadania

L’escola Josep Andreu Charlie Rivel és la primera en posar en marxa el projecte patis oberts a Cubelles. Aquest és un programa que té per objectiu posar al servei de la ciutadania de més espais de joc al municipi.

Patis oberts és un projecte que es va iniciar el mes d'abril com a prova pilot a través de la qual es posarà al servei de qui ho desitgi l’ús del pati de l’escola els diumenges de 10 a 13:30h. Aquesta iniciativa està impulsada i coordinada per la regidoria d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel que se n’encarregarà del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions.

Amb la posada en marxa d’aquest projecte es pretén:

-Ampliar les zones de joc i esbarjo del municipi
-Impulsar la utilització dels patis de les escoles
-Disminuir els actes vandàlics, fruit de l’ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars, en aquells períodes i horaris que el recinte està tancat com ara en caps de setmana.
-Aprofitar els espais disponibles en horari no escolar.
-Donar resposta a la demanda social d’espais lúdics, d’esbarjo, etc. aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

Cap comentari:

Publica un comentari

Sortim a Canal Blau tv per la reobertura de l'Espai Jove!

Hem reobert finalment les nostres portes per tornar a prestar els nostres serveis de manera presencial, després d’uns mesos tancat degut al ...