Pàgines

dimecres, 8 d’octubre del 2014

ASSESSORIA DE SALUT A RÀDIO CUBELLES!



A partir d'aquest mes, Ràdio Cubelles inicia el programa Salut Jove, i serà un espai dedicat a tractar temes sobre psicologia i relacions personals!

La nostra psicòloga, l'Helena Galé, estarà el 4t dimecres de cada mes a la ràdio, parlant en directe sobre temes relacionats amb la salut emocional dels joves: dificultats en les relacions de parella, discussions amb els pares, inseguretats respecte a un mateix, dubtes sobre sexualitat, etc.
També tindreu l'opció de preguntar, mitjançant un correu, sobre aquell tema que més us preocupa, i l'Helena respondrà en directe tots els vostres dubtes.


La setmana passada van entrevistar al Regidor de Joventut, en Narcís Pineda, i a l'Helena per parlar del nou servei d'assessoria de salut i dels joves de Cubelles. Si vols sentir l'entrevista, clica aquí.


El primer dia d'emissió serà el Dimecres 22 d'Octubre, sobre les 11.30h, aprofitant la presentació d'aquest nou servei. 
El mes següent, el dia 26 de Novembre, es realitzarà el primer programa de Salut Jove, on l'Helena parlarà d'un tema concret i respondrà els dubtes dels oients. Nosaltres us penjarem el podcast cada vegada que s'emeti el programa, per a que el pugueu sentir en el moment que us vagi millor!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles