Pàgines

dimecres, 15 d’octubre del 2014

CUBELLES COL·LABORA AMB LA CAMPANYA ‘Reconstruïm l’Al-Aiun’



Les donacions per a aquest campament de refugiats sahrauís poden deixar-se al Centre Social fins el 18 d’octubre.

La regidoria de Cooperació s’ha adherit a la campanya de recapte de donacions per la reconstrucció de la Wilaya d’Al-Aiun després que les fortes pluges d’aquest 21 de setembre hagin tingut unes conseqüències nefastes per una població que ja viu en circumstàncies molt precàries en aquest camp de refugiats saharauís.

Les pluges han afectat principalment la Wilaya d’Al-Aiun, on 790 famílies s’han quedat sense vivenda o part d’ella, 2 escoles greument afectades, l’Hospital regional molt afectat -serveis com l’atenció primària, oncologia,… en són els més afectats-, l’escola d’educació especial també es troba molt malmesa, varis centres públics (joventut, Wilaya, centre de Dones ,escoles bressol, dispensaris, etc) és troben també en mal estat i els corrals en la seva majoria han estat destrossats i hi ha hagut una gran pèrdua d’animals.

pluges sahara

Diverses entitats defensores de la causa saharauí ja s’han mobilitzat per organitzar l’ajuda i la solidaritat sota el lema “Reconstruïm Al-Aiun”. L’associació Acció Solidària amb el Sàhara de Vilanova i la Geltrú ha començat a recollir aliments, medicaments, roba i mantes així com també ha obert un compte (ES46 0081 0050 1300 01364942) per aportacions econòmiques. Estaran fins el dia 16 d’octubre a la Rambla de Vilanova (cantonada C/ Colom) i a tots els centres cívics de Vilanova i la Geltrú i el Centre Social de Cubelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles