Pàgines

divendres, 27 de febrer del 2015

Vols estudiar i treballar al Canadà?

Si estàs pensant viatjar al Canadà per treballar o fer pràctiques en empreses, estigues atent/a a la demanda de visats que s'obrirà en els pròxims dies. S'anomena "International Experience Canada", i és un programa que permet als i les joves de l'Estat d'entre 18 i 35 anys emigrar al país americà amb moltes més facilitats.

La "International Experience Canada" contempla diferents tipus de visats que et permetran fer estades de fins a 1 any de duració en aquest país:

- Feina durant les vacances: ofereix un permís de feina temporal als i les joves estudiants, perquè viatgin al Canadà durant el període de vacances acadèmiques, El permís de feina pot ser de fins a un any.
- Joves professionals: ofereix als i les joves amb formació la possibilitat de treballar un any al Canadà.
- Co-Op Internacional: ofereix la possibilitat de realitzar les pràctiques professionals dels estudis al Canadà. Es facilita el permís de feina d'una any per a complementar el currículum acadèmic.

International Experience CanadaSi voleu més informació de cada programa, així com dels tràmits i requisits que s'han de complir, ho trobareu tot a la web que us enllacem a continuació:

Enllaç:  Canada International Experience

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles