Pàgines

dijous, 17 de novembre del 2016

Joves per l'Ocupació als Ports de Sitges

Serveis i Manteniment d'instal·lacions portuàries.

El programa Joves per l'Ocupació del Consell Comarcal del Garraf torna a proposar el perfil d'Aprenent en Serveis i Manteniment d'instal·lacions portuàries, després dels bons resultats obtinguts durant el 2016.

Aquest programa, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo i la Unió Europea, neix com a pla de xoc contra l’atur juvenil, amb dos objectius principals:

- Fomentar el retorn dels joves que han abandonat el sistema educatiu.

- Impulsar la formació professional d’aquests joves, amb la possibilitat d’experiència pràctica en empreses, que contribueixi a construir la seva trajectòria professional i a la inserció en el mercat de treball.

La formació es realitzarà de gener a març de 2017 a Port Ginesta (Sitges). Hi haurà un període de pràctiques el mes d'abril, a Port Ginesta, Port d'Aiguadolç i Club Nàutic Garraf. Cada jove rebrà un incentiu mensual de 150€ durant els 4 mesos de durada del curs.

Les persones interessades han de complir els següents requisits:

- Joves de 16 a 24 anys i menors de 30 anys si tenen un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
- Persones amb i sense Graduat en ESO, que no han seguit estudiant.
- És imprescindible estar inscrit en el Registre d'Informació de la Garantia Juvenil. Com m'hi puc inscriure?

Més informació sobre el programa al Consell Comarcal del Garraf i als Serveis Locals d'Ocupació i Joventut de Canyelles, Cubelles. Olivella i Sitges.

Aquest projecte està pendent de la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Programa gestionat pel Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges. Hi col·laboren Port Ginesta, Port d'Aiguadolç i Club Nàutic Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles