Pàgines

dilluns, 3 d’abril del 2017

Camps de treball internacionals d'estiu COCAT

Inscripcions obertes pels camps de treball internacionals d’estiu!

La majoria de projectes ja estan publicats al cercador de projectes, tot i que n’hi ha que encara no ho han fet del tot i que començaran a acceptar inscripcions més tard.

Aquí en trobeu el llistat.

Al fer la sol·licitud recordeu llegir bé la descripció dels projectes que trieu, les condicions generals de participació, omplir el formulari i fer el pagament de la quota d'inscripció.

Si us dona problemes alhora de fer el pagament per targeta que surt al final del formulari, ho podeu fer per aquí: http://www.cocat.org/condicions-de-pagament/

Si voleu participar amb un/a company/a amic/a, haureu de fer la inscripció abans del 13 de abril, i mirar atentament el document adjunt on surten els projecte a on NO es poden fer sol·licituds conjuntes.

Els que encara no ho teniu clar, feu un cop d’ull a la web de COCAT a l'apartat experiències dels ex voluntaris, segurament us animaran!

Per qualsevol dubte, també podeu consultar  la secció de preguntes freqüents, participar a una de les properes xerrades informatives (Dijous 6 d’abril i Dimecres 3 de maig de 18 a 19:30 al Carrer Calàbria 147) o contactar amb CoCAT!

COCAT anirà penjant actualitzacions a la secció Noticies de la seva web i a la seva pàgina Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles