Pàgines

dijous, 26 d’octubre del 2017

Curs de DIRECTOR/A intensiu hivern a l'Oficina Jove Garraf





Del 16 de desembre al 28 de gener (Caps de setmana i festius de les vacances de Nadal i Reis)



El curs s’adreça a totes aquelles persones que, amb formació prèvia i experiència en l’àmbit del lleure infantil i juvenil, estan interessades en desenvolupar, ja sigui de forma voluntària o remunerada, les tasques de coordinació d’equips i de direcció i gestió de projectes d’educació en el lleure infantil.

El curs de director/a té com a principal objectiu preparar l’alumne per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d’equips en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure adreçats a la infància i a la joventut i capacitar-lo tant per a la seva direcció, planificació, organització, gestió i avaluació, així com per a la seva representació interna i externa.

Lloc:
Oficina Jove del Garraf (Rasa del Miquelet, 16 - Vilanova i la Geltrú)

Places: 25
Dates: 16, 17, 23, 24*, 27, 28, 29, 30, 31* de desembre del 2017 i 2, 3, 4, 5*, 13 i 14, 20, 21, 27 i 28* de gener del 2018

Horari:
de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h (*de 10:00h a 14:00h)

Preus:
 295 € - Preu general
 265 € - Socis i sòcies d'Esplais Catalans i Acció Escolta de Catalunya
 195 € - Joves fins als 30 empadronats a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova. Minorització de preu per a joves de la comarca del Garraf.

Durada i estructura:
El curs té una durada total de 320 hores i s’estructura en dues etapes:

Etapa lectiva: 200h
Formació presencial: 136 hores.
Aquesta formació es desenvolupa mitjançant la realització de sessions formatives que imparteixen el professorat qualificat de l’Escola Lliure El Sol. L’assistència a totes aquestes sessions presencials és obligatòria. Faltar a més de 20 hores suposa l’exclusió de l’avaluació i, per tant, la impossibilitat de superar l’etapa lectiva. D’altra banda, queda a criteri de la tutoria del curs com es realitza la recuperació d’hores en el cas que no es traspassi aquest límit.
Formació a distància: 64 hores.
- Activitats on-line durant la formació presencial (39 hores)
- Treball propi (inclou l’elaboració de la memòria) (25 hores)

Etapa de pràctiques: 120h
Es duu a terme mitjançant la realització de pràctiques formatives en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil.

Condicions:
Hi ha dues vies d’accés per poder fer el curs de director/a:

- VIA 1: estar en possessió del títol de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil o tenir el grau superior en animació sòcio-cultural

- VIA 2: cal complir els dos requisits:

- Estar en possessió d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, en educació primària, en educació social, en mestre d’educació infantil, en mestre d’educació primària, en pedagogia o en psicologia, o bé un cicle formatiu de grau superior d’educació infantil o d’integració social, o bé amb el màster de formació del professorat o el CAP o el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o amb el Màster en Psicopedagogia o amb la FP II de Jardí d’Infància.

- Acreditar experiència de 2 anys (700 hores) en tasques de monitoratge en l’àmbit del lleure infantil i juvenil.

L’alumne pot anul·lar la seva matrícula fins una setmana (7 dies naturals) abans de l’inici del curs i se li retornarà el 75% de l’import. Després i fins l’inici del curs ja no es retornarà cap import, excepte si és per una causa mèdica documentalment justificada. Un cop iniciat el curs no es retornarà l’import, en cap cas.

Més informació i inscripcions en línia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles