dilluns, 30 d’octubre de 2017

Taller de Rap i rimes urbanes a Vilanova i la Geltrú

Adreçat a joves de 14 a 18 anysMai has pensat que tenies alguna cosa a dir? Fes-ho a ritme de Rap!
Els dijous 9, 16, 23, 30 de novembre i el 7, 14 i 21 de desembre de 17 a 19 h, l'Oficina Jove Garraf acollirà un taller de rimes urbanes on aprendràs sobre la cultura hip hop i també coneixerà nocions bàsiques d'escriptura en vers. Composaràs i gravareu amb un estudi portàtil amb material professional cançons que després et podràs endur a casa.

Aquest taller s'adreça a joves de 14 a 18 anys. És una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia a l'Oficina Jove Garraf. Les places són limitades. Les persones menors d'edat hauran de venir amb un adult per signar el full d'autorització de menors d'edat per a poder realitzar l'activitat.

Sobre les temàtiques a tractar, la persona que conduïrà el taller s'adaptarà als temes a parlar que demani el grup. Tot i això, també s'introduiran  temàtiques com la convivència, l'antiracisme, els drets humans, la igualtat de gènere, etc.

Fes sentir la teva veu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...