Pàgines

dilluns, 30 d’octubre del 2017

Taller de Rap i rimes urbanes a Vilanova i la Geltrú

Adreçat a joves de 14 a 18 anysMai has pensat que tenies alguna cosa a dir? Fes-ho a ritme de Rap!
Els dijous 9, 16, 23, 30 de novembre i el 7, 14 i 21 de desembre de 17 a 19 h, l'Oficina Jove Garraf acollirà un taller de rimes urbanes on aprendràs sobre la cultura hip hop i també coneixerà nocions bàsiques d'escriptura en vers. Composaràs i gravareu amb un estudi portàtil amb material professional cançons que després et podràs endur a casa.

Aquest taller s'adreça a joves de 14 a 18 anys. És una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia a l'Oficina Jove Garraf. Les places són limitades. Les persones menors d'edat hauran de venir amb un adult per signar el full d'autorització de menors d'edat per a poder realitzar l'activitat.

Sobre les temàtiques a tractar, la persona que conduïrà el taller s'adaptarà als temes a parlar que demani el grup. Tot i això, també s'introduiran  temàtiques com la convivència, l'antiracisme, els drets humans, la igualtat de gènere, etc.

Fes sentir la teva veu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...