Pàgines

dimarts, 5 de març del 2019

La comissió tècnica del Consell municipal de la Dona se suma a la vaga feminista del 8M

Els col·lectius feministes organitzats al voltant del Centre Violeta es sumen a la vaga, participaran de les manifestacions de Vilanova i Barcelona i organitzen varis actes a la vila

Es fa una crida a les persones que vulguin assistir a les concentracions que es portin a terme a la capital del Garraf (11 h.) per trobar-se a les 10 h. a la plaça de la Vila per anar plegades amb tren cap a Vilanova. A la tarda, la concentració es trasllada a Barcelona (18:30 h.).

🔴 El proper 8 de MARÇ  ha de ser una oportunitat per visibilitzar el feminisme i  d'impugnar la normalitat que empara i invisibilitza la violència diària contra les dones d’arreu dels Països Catalans.  

📢  Dones de diferents àmbits de Cubelles s'han  organitzat i ens conviden a trobar-nos el proper 8 i 9 de març per què sigui més vius i participatius que mai  ♀

📆 Divendres 8 de març 
🕢 19 h.
📍 Pl. De la vila. Lectura Manifest i presentació del cartell/mural col.lecionable

📆 Dissabte 9 de març 
🕢 11 h. i durant tot el matí
📍 C. Dr. Estapé (Escales del darrera cinema)

- Pintaran un mural de temàtica Feminista.
- S'uniran a la festa  diverses dones del poble per posar música , el seu art ... 
- Festa oberta  a que vinguis, aportis i comparteixis el teu talent!

🕢14.30 h. Dinar antirepressiu.

➡Podreu comprar els tiquets pel dinar a partir de dimarts al MiróGràfic. Preu 7€ ( inclou arròs, beguda i postres)

#DonesdeCubelles. 

Per altra banda, a partir de l’11 de març, la regidoria d'igualtat organitza diversos tallers de sensibilització, tant la Centre Violeta com a l'institut Les Vinyes. 

A partir de l’11 de març, a la tarda, al Centre d'Informació i Assessorament per a Dones Violeta, Piedad Espitia impartirà un taller sobre l'empoderament de les dones a Cubelles, amb una referència a la història de les dones i el feminisme, victimologia i autoestima.

A l'institut Les Vinyes l'alumnat de 3r d'ESO realitzarà durant tot el mes de març el taller 'Remoure el trap', que pretén revisar el gènere musical del trap, que ha generat un univers de referències musicals i audiovisuals amb continguts, sovint, explícitament masclistes. El taller proposa una revisió crítica de les narratives del trap i una resposta creativa davant la naturalització de les violències. 

A més, també s'està programant un cinefòrum amb 'La bicicleta verde', adreçada als alumnes de 1r. Es tracta de la primera pel·lícula saudí realitzada per una dona, fet que es reflecteix al film i posa de manifest les dificultats i obstacles derivats de desafiar prohibicions reservades a les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles