Pàgines

dimecres, 6 de març del 2019

Participa al 23è Concurs de contes Víctor Alari 2019

Les obres concursants es poden presentar fins el 15 de març de 2019, a les 13.00 h

El certamen segueix mantenint les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult. També, en la mateixa categoria adult, es pot optar als premis de poesia, guió radiofònic, l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) o el dedicat a la dona. Una altra opció és participar al premi Millor lletra d’una cançó, una modalitat que està oberta a totes les edats.

Les obres concursants s’han d’enviar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (C/Joan Roig i Piera, 3-5), fins al 15 de març de 2019, a les 13.00 h. Com a novetat, en aquesta 23a edició es podrà presentar les obres a través del correu electrònic concursvictoralari@cubelles.cat.

Bases

Volem ressaltar el Premi especial a la millor lletra d'una cançó:

El jurat atorgarà un premi únic a la millor lletra d’una cançó en llengua catalana i de temàtica lliure. En aquesta modalitat hi poden participar totes les persones, de manera individual o en grup. Les obres presentades han de ser originals i amb la temàtica que no contingui discriminació racial. Les persones participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Es valorarà la lletra (forma i rima), i els continguts (vocabulari i missatge). No s’acceptaran comentaris amb contingut racista, sexista o vulneri algun dret fonamental de la persona.

El jurat podrà considerar rebutjar alguna lletra presentada per considerar-la no apropiada a la temàtica proposada.

Les obres hauran de ser presentades en els suports següents:
• Si es presenta només la lletra: En paper amb la lletra mecanografiada a doble espai per una sola cara, en format DIN A4. La font utilitzada serà Arial 12.
• Si es presenta amb suport musical: En format CD o arxiu de so compatible amb PC i degudament etiquetat amb el títol del tema, pseudònim, modalitat i categoria en la qual participa.

Es lliuraran 5 còpies de l’obra en paper i 1 en suport digital, indicant al sobre la modalitat en la qual participa. Els treballs es presentaran en dos sobres que portaran escrit a l’exterior: El títol de la cançó o lletra, i el pseudònim del grup o persona individual. El sobre núm.1 haurà de presentar-se tancat i contindrà el treball original signat amb pseudònim. El sobr
e núm. 2 haurà de presentar-se tancat i portarà a l’interior les dades de la persona o grup autor de l’obra: Nom i cognoms (de totes les persones si és un grup), adreça i codi postal (de totes les persones si és un grup), telèfon (de totes les persones si és un grup), adreça electrònica (de totes les persones si és un grup), i fotocòpia del DNI (de totes les persones si és un grup). L’extensió dels treballs no pot excedir de 5 minuts. Només es podrà presentar 1 treball per persona individual o grup.

El jurat el formaran membres del professorat de música dels instituts de la vila o artistes que representin l’escena musical de Cubelles. El veredicte del jurat serà inapel·lable i pot declarar desert el premi si així ho considera oportú. El fet de prendre part en aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada.

El premi està dotat amb: Categoria Única (participació oberta a totes les edats) - 1r premi 150€ 
El premi de millor lletra d’una cançó en categoria Única serà de dotació econòmica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles