Pàgines

dijous, 23 de febrer del 2012

Proves d'accés a la universitat 2012

Per poder accedir a les universitats catalanes cal realitzar una prova d'accés a la universitat. Hi ha una prova d'accés per als estudiants de batxillerat, una prova especial per a les persones més grans de 25 anys i una altra per als més grans de 45 anys que no disposen d'estudis previs.


Avisos i novetats
 
•Matrícula a les proves d'accés a la universitat PAU juny 2012 (matrícula lliure). Només per als estudiants de batxillerat : del 10 al 20 de febrer. Darrer dia de pagament: 21 de febrer.


•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys. Convocatòria 2012: del 22 de febrer al 5 de març. Darrer dia de pagament: 6 de març.

•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 45 anys. Convocatòria 2012: del 22 de febrer al 5 de març. Darrer dia de pagament: 6 de març.

•Prematrícula a les proves d'accés a la universitat per als estudiants que el curs 2011-2012 fan el 2n curs de batxillerat a Catalunya: del 24 de febrer al 7 de març.

•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per als estudiants titulats tècnics superiors (CFGS) o equivalent. Convocatòria de juny 2012: del 16 al 21 de maig. Darrer dia de pagament: 22 de maig.


Més informació sobre les proves d'accés a la universitat (PAU, CFGS, més grans de 25 anys, més grans de 45 anys)


Més informació sobre la preinscripció universitària


Oficina d'Organització de Proves d'Accés a la Universitat
Via Laietana 33, 2n 1a

08003 Barcelona
Telèfon. 93 552 69 80
Adreça electrònica: coordinaciopau.sur@gencat.cat  

3 comentaris:

  1. bon dia!
    Acabo de realitzar les pau aquest juny (2012), vaig treure un 4.9 de la fase ganeral de les pau però com que tenia un 7 de batx. em va quedar aprovada. Pel que fa a les especifiques vaig treure 8.5 i 9. No vaig entrar a la carrera que volia per nota, estic esperant el setembra per havera si hi ha sort..No tinc masses esperànces i em vaig apuntat a un cicle de grau superior ,d'un curs acadèmic.
    La meva pregunat és si les notes de les assigntaures especifiques les podré untilitzar l'any 2012-13 quan hagi aprovat el cicle? ( ja que tinc la fase genaral amb un 4.9 = a suspesa)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      no se si coneixes aquesta web i l'enllaç de preguntes freqüents que pot ajudar-te a resoldre els teus dubtes:

      http://www.gencat.cat/economia/ur/serveis/preguntes_frequents/pau/index.html

      Per exemple:
      •Però si es realitzen els exàmens de les PAU diverses vegades, quina nota comptarà?
      - Comptarà la millor nota que s'hagi obtingut, tant a la fase general com a la fase específica. Mai un nou intent pot perjudicar.

      De totes maneres, si et queda algun dubte, pots contactar amb nosaltres per privat a joventut@cubelles.org

      Gràcies i estem en contacte!

      Elimina

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles