dijous, 23 de febrer de 2012

Proves d'accés a la universitat 2012

Per poder accedir a les universitats catalanes cal realitzar una prova d'accés a la universitat. Hi ha una prova d'accés per als estudiants de batxillerat, una prova especial per a les persones més grans de 25 anys i una altra per als més grans de 45 anys que no disposen d'estudis previs.


Avisos i novetats
 
•Matrícula a les proves d'accés a la universitat PAU juny 2012 (matrícula lliure). Només per als estudiants de batxillerat : del 10 al 20 de febrer. Darrer dia de pagament: 21 de febrer.


•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys. Convocatòria 2012: del 22 de febrer al 5 de març. Darrer dia de pagament: 6 de març.

•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 45 anys. Convocatòria 2012: del 22 de febrer al 5 de març. Darrer dia de pagament: 6 de març.

•Prematrícula a les proves d'accés a la universitat per als estudiants que el curs 2011-2012 fan el 2n curs de batxillerat a Catalunya: del 24 de febrer al 7 de març.

•Matrícula a les proves d'accés a la universitat per als estudiants titulats tècnics superiors (CFGS) o equivalent. Convocatòria de juny 2012: del 16 al 21 de maig. Darrer dia de pagament: 22 de maig.


Més informació sobre les proves d'accés a la universitat (PAU, CFGS, més grans de 25 anys, més grans de 45 anys)


Més informació sobre la preinscripció universitària


Oficina d'Organització de Proves d'Accés a la Universitat
Via Laietana 33, 2n 1a

08003 Barcelona
Telèfon. 93 552 69 80
Adreça electrònica: coordinaciopau.sur@gencat.cat  

3 comentaris:

 1. bon dia!
  Acabo de realitzar les pau aquest juny (2012), vaig treure un 4.9 de la fase ganeral de les pau però com que tenia un 7 de batx. em va quedar aprovada. Pel que fa a les especifiques vaig treure 8.5 i 9. No vaig entrar a la carrera que volia per nota, estic esperant el setembra per havera si hi ha sort..No tinc masses esperànces i em vaig apuntat a un cicle de grau superior ,d'un curs acadèmic.
  La meva pregunat és si les notes de les assigntaures especifiques les podré untilitzar l'any 2012-13 quan hagi aprovat el cicle? ( ja que tinc la fase genaral amb un 4.9 = a suspesa)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hola,
   no se si coneixes aquesta web i l'enllaç de preguntes freqüents que pot ajudar-te a resoldre els teus dubtes:

   http://www.gencat.cat/economia/ur/serveis/preguntes_frequents/pau/index.html

   Per exemple:
   •Però si es realitzen els exàmens de les PAU diverses vegades, quina nota comptarà?
   - Comptarà la millor nota que s'hagi obtingut, tant a la fase general com a la fase específica. Mai un nou intent pot perjudicar.

   De totes maneres, si et queda algun dubte, pots contactar amb nosaltres per privat a joventut@cubelles.org

   Gràcies i estem en contacte!

   Suprimeix

Micro tallers virtuals antiavorriment

Saps que aquest estiu 2020 t'estem proposant fer els tallers antiavorriment des de casa?      Des del 29 de juny, cada dia estem publica...